Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відсвяткувало Леськове День села!

Дата: 11.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 352

Фото без опису

Сонячного п’ятничного вечора, 10 вересня, жителі Леськового та сусідніх сіл зібралися, щоб дружно відзначити День села. Аби поздоровити жителів села зі святом на гостини завітав міський голова Олександр Тищенко. Олександр Михайлович привітав усіх присутніх зі святом та побажав подальшого розвитку та примноження здобутків села.

Зазначив, що найбільшим здобутком будь-якого села чи селища, є перш за все його жителі – працелюбні, добрі та чесні люди

З нагоди свята міський голова вручив Подяки Монастирищенської міської ради директору ТОВ «Агровіт» Володимиру Слободяну, Людмилі Труш завідуючій Леськівського і Матвіївського СБК та колективам художньої самодіяльності с. Леськове «Вербиченька» та с. Матвіїха «Калинонька», аматорському колективу «Вільнянський батальйон» с. Вільна.

З побажаннями миру, добра, злагоди, тепла, щастя, радості вітала жителів села депутат міської ради Наталія Шамрай та інші гості

Продовжуючи давню традицію на святі привітали наймолодших і найстарших жителів села. Подарунки отримали й сімейні пари, які відзначають золоте та срібне весілля, а також подружжя, які цього року взяли шлюб. Не залишилися без уваги й родини у яких за останній рік з’явилося поповнення.

У святкові хвилини данину шани та поваги віддали тим односельцям, хто боровся за незалежність країни і захищає її рубежі на сході нині. Хвилиною мовчання леськівчани вшанували пам'ять про земляка – Романа Бевза, який загинув захищаючи цілісність нашої держави, її свободу і незалежність.

Від початку свята всіх вітав духовий оркестр Монастирищенського БК. Для перегляду була представлена виставка робіт сільських майстрів та виставка квітів від Леськівського ЗЗСО, цікаві й креативні фотозони

Порадували гостей свята аматорські творчі колективи яскравою та змістовною програмою. Кулінари громади частували присутніх запашною юшкою та козацькою кашею. Чи не найбільшу увагу було приділено розвагам малечі. Ніхто не залишився байдужим у теплій, урочистій атмосфері свята.

Свято надовго залишило приємні спогади у душах мешканців села.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора