Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 13.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

13 вересня відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Олександра Тищенка за участю керівного складу ради, керівників структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету.

Основні питання порядку денного: вакцинація населення, в тому числі стан вакцинації освітян, інвентаризація земельних та водних об’єктів, несанкціоноване спалювання листя, обрізка аварійних дерев, ремонт доріг, підготовка до опалювального сезону тощо.

Про епідемічну ситуацію в місті щодо захворюваності на гострі респіраторні захворювання та COVID-19, про надання медичної допомоги хворим на COVID-19 та з підозрою на COVID-19   доповідали директор КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» Наталія Мороз та директор КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Редванська.

Слід зауважити, що вже  йде поступове зростання пацієнтів з хворобою COVID-19. Лікарі наголошують, що єдиним дієвим способом зупинення розповсюдження вірусу COVID-19 є вакцинація та нагадують, що  наразі є вакцини в достатній кількості.

Також на нараді було розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора