Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про оголошення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Монастирищенської міської територіальної громади

Дата: 14.09.2021 14:51
Кількість переглядів: 255

Назва об’єкта оцінки : Будівля пансіонату

Адреса об’єкта оцінки: вул.Шевченка,2а,  с.Попудня, Уманський район, Черкаська область   

 

Мета проведення експертної грошової оцінки:  визначення ринкової вартості нерухомого майна з метою передачі у приватну власність шляхом продажу.

 

Замовник незалежної оцінки : виконавчий комітет Монастирищенської міської ради

Порядок подачі документів та вимоги до претендентів для участі у конкурсі::

Претенденти подають до Монастирищенської міської  ради конкурсну документацію. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті. На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію. До підтвердних документів, поданих на конкурс із відбору суб'єктів оціночної діяльності, належать:

заява на участь у конкурсі (додаток 1);

копія установчого документа претендента;

копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі та яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку майна;

письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами;

копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності та копія ліцензії на виконання землеоціночних робіт, видана центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів (у разі оцінки об'єкта приватизації разом із земельною ділянкою, на якій він розташований);

інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо)  (додаток 2).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов'язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт, якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

 

Конкурсну документацію слід подати до Монастирищенської міської  ради до 28  вересня  2021 року (включно) за адресою: 19101, м.Монастирище, вул.Соборна, 117.

Конкурс буде проведено 30 вересня  2021 року, о 10.00 годині, у приміщенні Монастирищенської міської ради, вул.Соборна, 121, в малій залі засідань.

Телефони для довідок _0975243187_.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора