Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено спільні засідання постійних комісій міської ради

Дата: 15.09.2021 16:53
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

15 вересня  в залі засідань міської ради проведено спільні засідання  постійних комісій міської ради:  з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності, з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів,  з гуманітарних питань та з питань архітектури, будівництва, житлово –комунального господарства, управління комунальною власністю, регулювання земельних відносин, екологічної політики,  з питань сільського господарства, підприємства, торгівлі, промисловості, транспорту та зв´язку.

Участь в засіданні взяли  міський голова Олександр Тищенко та начальники відділів виконавчого комітету, які доповідали з питань, внесених до розгляду.

Засідання супроводжувалося активним обговоренням проєктів рішень порядку денного.

У ході засідання членами постійних комісій розглянуті та погоджені проєкти рішень з  питань, які внесені до порядку денного чергової восьмої сесії.

За результатами проведеної роботи депутатами постійних комісій вирішено рекомендувати міському голові винести запропоновані проекти рішень, з урахуванням змін і доповнень, на засідання чергової восьмої сесії міської ради VIII скликання, проведення якої заплановано на 16 вересня  2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора