Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційно-літературний калейдоскоп «У вихорі нових книг»

Дата: 16.09.2021 15:30
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

Нові книги, які надходять до бібліотеки, приносять неабияке задоволення. Це радість для всіх – і для бібліотекарів, і для читачів.

         Яскраві, красиві нові книжки з привабливими обкладинками, білими сторінками захоплюють юних любителів книг.

         В Монастирищенську бібліотеку для дітей завітали учні 4-А класу ліцею «Ерудит» (вчитель Коберник Ольга Іванівна) та учні 4-Б класу ліцею «Ерудит» (вчитель Цехмейструк Лариса Леонідівна). Бібліотекарі провели для дітей інформаційно-літературний калейдоскоп: «У вихорі нових книг». Книги отримані від Українського інституту книги. це і пізнавальна література і захоплюючі, цікаві, дивовижні історії сучасних українських письменників, україномовні переклади сучасних зарубіжних письменників та класиків, які не залишають байдужими читачів.

         На завершення зустрічі був підведений підсумок літнього читання. Читачі, які прочитали найбільшу кількість книг влітку, отримали грамоти та подяки. Діти залюбки вибрали книги для читання, які найбільше сподобались.

         Шановні книголюби! Нові книжки вже приємно шурхотять сторінками на полицях нашої книгозбірні і з нетерпінням чекають на вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора