Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено пленарне засідання чергової 8 сесії міської ради

Дата: 16.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 1005

Фото без опису

Сьогодні, 16 вересня, міський голова Олександр Тищенко провів засідання  чергової  8 сесії  міської ради VIII скликання.

До участі в роботі сесії долучилися 25 депутатів міської ради із 26 обраних.  Першим  питанням порядку денного депутати  підтримали рішення щодо утворення старостинських округів та затвердили  Положення про старосту.

У ході роботи сесії депутати  розглянули, а згодом і ухвалили, низку рішень, пов’язаних із внесенням змін до  Програм, що діятимуть на території громади, встановлення режиму роботи закладів торгівлі, сфери послуг і розваг, впорядкування торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом на території громади, надання дозволу на відкриття класів з інклюзивною формою навчання, про затвердження, виготовлення та внесення змін до детальних планів територій,   припинення юридичної особи «Комунальна установа "Центр соціальних служб" Монастирищенської міської ради Черкаської області» шляхом приєднання до Комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування, встановлення батьківської плати за навчання у Монастирищенській дитячій музичній школі, внесли зміни до штатів закладів дошкільної  та загальної середньої освіти, звільнення від плати за харчування дітей пільгових категорій, які навчаються в спеціалізованій школі-інтернат «Обдарованість» тощо.

Окрім того, депутати розглянули  цілу низку   земельних питань  на території  громади та прийняли відповідні рішення . Підтримали пропозицію депутатів, внесених на засіданні профільних постійних комісій,  щодо проведення благоустрою орендованих земельних ділянок .

Також депутати  підтримали звернення до Кабінету Міністрів України щодо прийняття дієвого рішення щодо врегулювання питання зменшення завищеної ціни на газ.

Під  час  пленарного засідання 8 сесії Монастирищенської міської ради  VIII скликання на посаду секретаря шляхом таємного голосування  обрано депутата Наталію Шамрай. ЇЇ кандидатуру підтримали 16 депутатів.

Наталія Степанівна  подякувала колегам за підтримку та зазначила, що готова докласти максимум зусиль, аби кожен зміг реалізувати свої проекти, свої передвиборчі плани виключно на благо громади.

Детально ознайомитись із текстами рішень та поіменним голосуванням можна на офіційному сайті міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора