Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безробітні громади успішно пройшли профвідбір

Дата: 17.09.2021 10:43
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Серед різновидів професійного навчання, що спрямовані на задоволення потреб роботодавців та підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці, є професійна підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації шукачів роботи, що дає необхідний рівень знань, умінь, навичок, які відповідають вимогам підприємств.

Вибір напрямів щодо організації профнавчання безробітних Монастирищенської ОТГ базується на вивченні поточної та перспективної потреби регіону у кваліфікованих працівниках та, що не менш важливо, процесі вибору кандидатів із числа безробітних на підставі оцінки їх психофізіологічної та професіональної придатності.

У напрямку навчання триває плідна співпраця Монастирищенської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості та Державного професійно-технічного навчального закладу «Рівненський центр професійно-технічної освіти ДСЗ».

Днями, за сприяння навчального закладу, здійснювалося навчання для групи 17 безробітних, які успішно пройшли профвідбір, за програмою «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань для операторів котелень та машиністів (кочегарів) котелень».

Навчання пройшли та з початком опалювального сезону приступлять до виконання робіт у школах району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора