Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітали рятівників з професійним святом

Дата: 17.09.2021 11:30
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Уже стало традицією 17 вересня вітати із професійним святом представників наймужнішої професії – рятівників, людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства та життя людей від вогню і стихії.

З цієї нагоди відбулися урочисті вітання та  нагородження особового складу працівників  пожежної охорони та цивільного захисту, участь в яких взяли міський голова Олександр Тищенко, заступник міського голови Сергій Говрас, працівники і ветерани цивільного захисту.

У своєму вітанні очільник громади  зазначив, що захищати Державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою, яку обирають тільки сміливі, сильні духом та самовіддані люди. Ми впевнено довіряємо Вам своє життя і безпеку, бо знаємо, що будь-яким техногенним катастрофам і стихійним лихам завжди протистоять Ваш високий професіоналізм, досвід, тверда дисципліна й уміння знайти вихід з найскладніших, часом екстремальних ситуацій.
         За високий професіоналізм, вагомий внесок у справу попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, мужність, самовідданість та з нагоди професійного свята - Дня рятівника кращі працівники були нагороджені Почесними грамотами міської ради та грошовими винагородами.

          Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора