Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 22.09.2021 14:54
Кількість переглядів: 249

Фото без опису

Сім’я відіграє в житті кожної людини найважливішу роль. Всі люди мріють про щасливу родину. Але для цього кожен повинен докласти багато зусиль щоби уникати конфліктів. Батьки — це ті люди, які готові дати пораду в будь-якій життєвій ситуації.

Саме тому турбота про сім’ю, родину, попередження складних життєвих обставинах є першочерговим напрямком роботи фахівців  центру соціальних служб міської ради.

З метою виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах постійно проводяться виїзди в населені пункти громади.  

В ході роботи складається оцінка потреб, проводиться спілкування з батьками, обговорються теми профілактики шкідливих звичок, покращення житлово-побутових умов, попереджаються про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків, перевіряється  цільове використання виплат державної допомоги при народженні дитини тощо.

Якщо у Вас виникли певні труднощі, запитання або ж потребуєте допомоги у вирішенні проблемноі? ситуаціі?, або Ви бачите, що в якісь родині неналежним чином виконують батьківські обов’язки, порушують права дитини, кошти, які отримують батьки на дітеи?, використовують не за призначенням просимо звертатися до Центру соціальних служб Монастирищенської міської ради,: м. Монастирище вул. Жовтнева, 8 тел. 2-35-94.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора