Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада по питанню виконання дохідної частини бюджету

Дата: 23.09.2021 09:32
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

Під керівництвом заступника міського голови Олега Недогоди, за участі начальника Монастирищенської ДПІ Сергія Головченка, виконавчого директора спілки сільськогосподарських товаровиробників Івана Козяра та начальника фінансового управління Оксани Недогоди відбулася нарада по питанню виконання дохідної частини бюджету Монастирищенської міської територіальної громади у вересні та забезпечення у повному обсязі заробітної плати, енергоносіїв та інших соціальних виплат.

Основним питанням зібрання було часткове недовиконання бюджету в частині надходження податку з доходів фізичних осіб, яке зумовлене зниженням сплати податків від виплат з орендної плати за паї та дивідендів.

Начальник фінансового управління Оксана Недогода проаналізувала стан сплати податків у 2021 році агроформуваннями, що здійснюють діяльність на території Монастирищенської громади. Вона зазначила, що земля – це єдине багатство, яке поки що є у нас. Тому саме не сплата або не повна сплата оренди земельних паїв призводить до втрат бюджету.

Учасники наради обговорили питання пошуку додаткових джерел надходжень до бюджету громади.

Підсумовуючи роботу, Олег Недогода зазначив, що керівництво Монастирищенської громади і надалі буде працювати над виявленням порушників у сфері земельних відносин, усі сільгоспвиробники повинні бути в однакових умовах: усі мають бути зареєстровані та сплачувати податки у бюджет, від наповнення якого залежить медичне обслуговування населення громади, робота шкіл, дитячих садочків, закладів культури та благоустрій нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора