Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 23.09.2021 14:46
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

23 вересня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Монастирищенської  міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Олександра Тищенка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Після оголошення порядку денного члени виконкому перейшли безпосередньо до розгляду питань.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали та обговорили такі питання: про підготовку КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище та КП «МВУЖКГ» до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років; про початок опалювального сезону 2021-2022 років; про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництва, транспортування, постачання та на послуги з постачання теплової енергії, які надає споживачам КП «Теплокомуненерго» м. Монастирище; про підготовку закладів освіти до початку опалювального періоду 2021-2022 років; про внесення змін у рішення в/к міської ради від 23.06.2021 № 119 «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»; про надання дозволу ПрАТ «Монастирищенське АТП-17140» на встановлення дорожніх знаків на автобусних зупинках, зблокованих з тимчасовими спорудами для здійснення підприємницької діяльності у Монастирищенській міській територіальній громаді; про надання дозволу  на видалення зелених насаджень тощо.

Окрім цього, ще було розглянуто питання служби у справах дітей та взято на позачерговий соціальний квартирний облік учасників бойових дій.

Після детального обговорення членами виконавчого комітету одноголосно було підтримано рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора