Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільна робота міської влади та соціально-відповідального бізнесу дає найкращі результати!

Дата: 28.09.2021 11:29
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

Ні для кого не секрет, що приміщення закладів соціальної сфери Монастирищенської громади збудовані кілька десятиліть тому і  підтримання їх у належному стані потребує немалих фінансових витрат.  На жаль, коштів бюджету громади не завжди вистачає на вирішення усіх нагальних проблем. І тут надійною підтримкою стають місцеві фермери та підприємці, які  фінансово  та організаційно допомагають громаді

Зокрема, наразі триває ремонт центрального входу до Монастирищенської публічної бібліотеки. А саме здійснюються роботи з облаштування ґанку бібліотеки повністю новими, більш зручними та безпечними сходами й пандусом. Проводиться ремонт завдяки співфінансуванню у розрахунку 40 на 60 з міського бюджету та коштів підприємця Олега Ярового, який став ініціатором проведення цих робіт.

Така допомога це безумовно гарний приклад для всіх, хто живе та працює в місті, адже тільки об'єднавши зусилля можна діяти з максимальним результатом на користь нашої громади.

Зазначаємо, що Олег Яровий неодноразово допомагав з вирішенням різного роду проблем, демонструючи свою небайдужість до долі рідної громади, за що висловлюємо йому щиру вдячність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора