Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація магазину одягу та взуття «Оптовик»

Дата: 29.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 234

Презентація роботодавця – це ефективна форма співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця, де безробітні мають змогу зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та  з’ясувати всі питання стосовно працевлаштування.

Саме з метою працевлаштування безробітних та надання допомоги роботодавцю у підборі кадрів днями з ініціативи районної філії Черкаського ОЦЗ було проведено презентацію роботодавця ФОП Гончарука Івана Івановича (магазин «Оптовик»).

Під час проведення презентації представник роботодавця детально розповів про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії.

 Іван- молодий і успішний підприємець, який займається улюбленою справою не тільки заради грошей, а в першу чергу, для задоволення. Він не зупиняється на досягнутому та позитивно дивиться у майбутнє. Основна мета Івана –це чудово обслуговувати та одягати людей в модний, сучасний та якісний одяг за доступними цінами.

Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і пізнавального заходу, який, на їх думку, пройшов насичено та змістовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора