Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі!

Дата: 30.09.2021 09:14
Кількість переглядів: 213

Фото без опису

В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше та більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння та підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

Це свято для дітей, які отримали люблячих і дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Дякую всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям Монастирищенської громади!

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину.

Звертаюся до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна та наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

 З повагою – міський голова Олександр Тищенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора