Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З професійним святом вітали бібліотекарів громади

Дата: 30.09.2021 12:40
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Ріднити людей з книгою, відкривати їм красу і силу слова – це завдання кожного бібліотекаря. У Всеукраїнський день бібліотек в залі Монастирищенської публічної бібліотеки зібралися бібліотекарі Монастирищенської громади з нагоди свого професійного свята.

Привітали зі святом працівників бібліотечної галузі заступник міського голови Зоряна Заворотна, начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін, місцевий підприємець Олег Яровий, директор бібліотеки Валентина Григораш. Гості зазначили, що діяльність бібліотечних установ нашої громади – багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна.

Від щирого серця привітали бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і побажали успіхів у їхній благородній просвітницькій справі, міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

За професіоналізм та плідну сумлінну працю в напрямку розвитку бібліотечної справи Монастирищини колектив працівників Монастирищенської публічної бібліотеки відзначено грамотою міської ради та грошовим подарунком. А найсумлінніших працівників бібліотек-філій – грамотами та подяками.

Також в цей святковий день Зоряна Володимирівна передала комп’ютерне обладнання для сільських бібліотек-філій, які Монастирищенська громада одна із перших отримала завдяки проєкту «Дія. Цифрова освіта». Так, бібліотеки на селі потроху осучаснюються, зокрема, усі філії мають доступ до мережі Інтернет, що дає можливість закладам відповідати реаліям сьогодення.

З нагоди свята для працівників бібліотечної галузі громади линули музичні вітання від Монастирищенського центру культури та дозвілля.

Честь і хвала вам, шановні бібліотекарі, за подвижництво, за працю, за відданість справі, якій служите серцем і душею, невсипущої енергії і міцного здоров’я!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора