Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підопічних Лукашівського відділення стаціонарного догляду привітали з Днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2021 16:00
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

Уже традиційно 1 жовтня відзначаємо День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Тож з нагоди свята для підопічних Лукашівського відділення стаціонарного догляду влаштували справжнє дійство. Привітали підопічних відділення міський голова Олександр Тищенко, помічник міського голови в селах Лукашівка та Тарасівка Василь Щербатюк та директор Територіального центру Сергій Шолулько.

Звертаючись до присутніх, міський голова висловив глибоку пошану людям поважного віку, які своєю багаторічною наполегливою працею та героїчними подвигами розбудовували нашу країну. Побажав усім здоров’я, добра та віри в краще майбутнє, а також запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб у нашій монастирищенській родині ветеранам і людям похилого віку жити буде комфортно, приємно, стабільно добре.

В цей день усі підопічні відділення отримали солодкі подарунки від міського голови Олександра Тищенка та місцевих підприємців. А щоби серце співало, у гості до відділення завітали аматори Лукашівського сільського будинку культури та ансамбль духових інструментів «Квітна-М», які подарували стареньким свої музичні вітання.

Вдячні глядачі з гарним настроєм насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності та приймали щирі вітання на свою адресу.

Щиро дякуємо усім меценатам, які відгукнулися та допомогли у формуванні солодких подарунків для підопічних Лукашівського відділення стаціонарного догляду. Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Тож нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на вашому життєвому шляху.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора