Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали ювілярку та довгожителів

Дата: 01.10.2021 19:00
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

Першого жовтня вся Україна відзначає свято – День людей похилого віку.

Це свято покликане звертати увагу суспільства на проблеми літніх людей. Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина пам’ятала про свою історію, вшановувала і надавала підтримку людям похилого віку, адже вони найбільше потребують нашої турботи і уваги.

Так ювілярці з смт. Цибулів Кучеренко Зінаїді Іванівні у цей день виповнилося 90 років.

Зінаїда Іванівна має 45 років трудового стажу, працювала в колгоспі, 19 років до виходу на пенсію працювала листоношею. Завжди привітна, відповідальна і просто чудова людина. Виростила та виховала трьох дітей, має 6 онуків та 8 правнуків.

Привітати ювілярку із поважною датою завітали помічник міського голови Володимир Кучеренко, діловод Людмила Кобзар, які побажали міцного здоров'я, благополуччя, бадьорості, добра, пошани від людей та уваги від близьких. Подякували за невтомну працю та зичили відзначати у широкому колі рідних і друзів ще й своє 100-річчя.

Також, з нагоди Дня людей похилого віку вітали старожилів, яким виповнилося 90 і більше років.

Помічник міського голови Володимир Кучеренко, діловод Людмила Кобзар привітали від імені міського голови Олександра Тищенка людей поважного віку, приділили всім увагу, проявили турботу та вручили їм продовольчі набори.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора