Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бачкуриному провели суботник з розчищення парку

Дата: 02.10.2021 20:00
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Сьогодні в сільському парку с. Бачкурине було гамірно – за ініціативи помічника міського голови Анатолія Руденка місцеві жителі зібралися на суботник, щоб розчистити від порослі та чагарників, сухих гілок та аварійних дерев пам’ятку садово-паркового мистецтва – Бачкуринський садибний парк. Парк знаходиться на в’їзді в село та має історичне значення. Він розміщений на місці старого маєтку Гуляницького, який свого часу купив землю у Потоцького.

Помічник міського голови в с. Бачкурине Анатолій Руденко за підтримки міського голови Олександра Тищенка взявся відновлювати садово-паркову пам’ятку. Так, кілька годин ефективної праці, і значна територія парку стала помітно чистішою та світлішою. В майбутньому ж планується зробити тут прогулянкові доріжки, нічне освітлення та встановити лавки.

До слова, дрова, які отримують після робіт з благоустрою в парку розвозять пенсіонерам, багатодітним сім’ям, самотнім та учасникам АТО/ООС. Зокрема, вчора до Дня людей похилого віку дрова та грошові подарунки від помічника міського голови отримали троє жителів села, яким виповнилося понад 90 років.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора