Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 04.10.2021 11:48
Кількість переглядів: 236

Сьогодні, 4 жовтня, заступник міського голови Олег Недогода провів щотижневу апаратну нараду з керівниками управлінь і служб міської ради, відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

Під час апаратної наради було проаналізовано проведену роботу за минулий тиждень та обговорено основні питання на поточний тиждень.

Зокрема, в чергове наголосили на важливості вакцинації, у тому числі і для працівників освітньої галузі. Оскільки з кожним днем кількість захворівших збільшується, хворіють люди різної вікової категорії, навіть маленькі діти та вагітні. Лікарі наголошують, що єдиним дієвим способом зупинення розповсюдження вірусу COVID-19 є вакцинація та нагадують, що вакцини є в достатній кількості.

Акцентували також увагу на наступних питаннях: підготовка міста та закладів освіти до опалювального сезону, надходження до бюджету, несплата земельних податків;  інвентаризація земельних та водних об’єктів тощо.

Також на нараді було розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора