Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старожилів Монастирищенської громади привітали з Днем людей похилого віку

Дата: 04.10.2021 17:08
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Першого жовтня вся Україна відзначала День людей похилого віку та День ветерана. Ці свята є визначними та особливими. Адже покликані звертати увагу суспільства на проблеми літніх людей, щоб кожен пам’ятав свою історію, вшановував і надавав підтримку людям срібного віку, адже вони найбільше потребують нашої турботи і уваги.

З нагоди свята голова Організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига, голова організації «Товариство Червоного Хреста» Таміла Белінська та помічники міського голови в селах громади, за дорученням міського голови Олександра Тищенка привітали довгожителів.

Так протягом 1-го та 4-го жовтня представники міського голови завітали у домівки до 91-го  довгожителя, щоб низько вклонившись, засвідчити свою повагу особистим візитом та подякувати сивочолим дідусям і бабусям за їх натруджені руки, невтомну працю на благо розвитку нашої громади, мудрість і життєвий досвід.

Гості привітали довгожителів громади, побажали добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди. Й на знак пошани, від імені міського голови Олександра Тищенка, вручили продуктові набори.

Висловлюємо особливу вдячність директору Монастирищенського хлібокомбінату Сергію Обнявку за смачну випічку; голові ФГ «Вікторія» Юрію Шатайлу за надане зерно, яке обміняли на крупу; директору ПП «Лювайс» Людмилі Шевчук, ТОВ «Агровіт» (агрогрупа «Агрейн») і БФ «Агрейн» за фінансову допомогу. Тож щиро дякуємо вам, за те що підтримали пропозицію міського голови Олександра Тищенка та долучилися до формування продуктового набору для наших довгожителів!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора