Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомогли родині з Летичівки, яка опинилася в складних життєвих обставинах, у вирішенні господарських питань.

Дата: 05.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Допомагати іншим, не проходити мимо чужого горя та нещастя – це прояв людяності, добропорядності та вихованості. Рука допомоги в скрутну хвилину надає силу та надію, що ти більше не один.
Так працівники КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» спільно з керівником ФГ «Харвест Агро» Віталієм Пермінансом, підтримавши пропозицію помічника міського голови в селах Аврамівка та Летичівка Андрія Бойка, допомогли родині з Летичівки, яка опинилася в складних життєвих обставинах, у вирішенні господарських питань.
Ця родина складається з двох чоловік – 81-річної жінки-інваліда та її сина, який теж має певні проблеми зі здоров’ям, тому виконувати важку фізичну роботу їм вкрай складно. Тож роботи накопичилося чимало. Але найбільшою проблемою стала грубка, яка перебувала в аварійному стані, а ще відсутність твердопаливного матеріалу для опалення будинку взимку.
Тож спільними зусиллями та злагодженими діями грубку для опалення відремонтували. А ще побілили та поприбирали у житлових кімнатах, обкосили бур’яни та навели лад на території двору. А щоб мамі та сину взимку було тепло та затишно в їх оселі, Віталій Пермінанс замовив дрова, які невдовзі доставлять родині.
Родина була безмежно вдячна своїм помічникам за їх безкорисливу допомогу та підтримку.
Помічник міського голови Андрій Бойко старанно виконує свої обов’язки та завжди переймається і турбується проблемами ввірених йому сіл і людей, які там проживають. 
Тож щиро дякуємо всім, хто підтримав ініціативу Андрія Бойка та долучився до допомоги родині. Особливі слова вдячності висловлюємо фермеру Віталію Пермінансу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора