Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади.

Дата: 08.10.2021 11:11
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Заступник міського голови Олег Недогода провів засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Монастирищенської міської територіальної громади.

На конкурс було винесено один об’єкт конкурсу, а саме рейс №4 «Завалля – Лікарня», на який подав заяву один перевізник-претендент ПрАТ «Монастирищенське АТП-17140», директор Олег Перебора.

Тож враховуючи п.13 постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 зі змінами та доповненнями, де зазначено, що якщо перевізником-претендентом на один чи кілька об’єктів конкурсу є тільки один автомобільний перевізник, він визнається переможцем у разі його відповідності вимогам ст.ст. 45, 46 Закону України «Про автомобільний транспорт».

За результатами конкурсу було прийнято рішення рекомендувати організатору укласти договір  терміном на 5 років із перевізником-претендентом ПрАТ «Монастирищенське АТП-17140».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора