Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація прав людини в Україні

Дата: 08.10.2021 15:30
Кількість переглядів: 275

  Порядок в державі і благополуччя його громадян невід’ємно пов’язані з максимальним дотриманням і повагою прав та свобод людини. Це важке завдання для держави, але від її вирішення залежить життєздатність будь-якого цивілізованого суспільства. Адже цивілізоване суспільство прагне регулювати всі свої внутрішні і зовнішні взаємини, керуючись загальноприйнятими правилами, порядками і нормами – законами.

8 жовтня в Україні відзначається День юриста. До цієї дати традиційно Монастирищенською публічною бібліотекою з метою підвищення правової культури дітей та молоді проводиться Тиждень правових знань. На юнацькому абонементі організовано книжкову виставку «Запитання до Феміди», для здобувачів освіти професійного ліцею було підготовлено і проведено годину правових знань «Правова відповідальність неповнолітніх». На проведених заходах молоді надавались консультації правового характеру, розглядались конкретні правові ситуації, де порушувались права неповнолітніх та молоді, рекомендувалась правознавча література з фонду книгозбірні.

      У День юриста працівники Монастирищенської публічної бібліотеки  приєднуються до вітань на адресу юристів всіх сфер діяльності і бажають їм верховенства порядку і права в їх щоденній практиці, міцного здоров’я та благополуччя в родинах! З Днем юриста!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора