Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся семінар клубних працівників громади

Дата: 08.10.2021 14:30
Кількість переглядів: 223

Сьогодні відбувся семінар працівників клубних закладів Монастирищенської громади, в якому взяли участь директори та завідувачі, художні керівники сільських клубів. Спікер наради начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін привітав усіх присутніх та у своєму виступі акцентував увагу на вакцинації працівників клубних закладів, веденні табелів обліку робочого часу, підготовці закладів до роботи в осінньо-зимовий період та на благоустрою території біля сільських будинків культури тощо.

Важливою і дуже відповідальною справою є планування роботи клубного закладу. Це дає можливість проаналізувати роботу за всіма параметрами: напрямки діяльності, різноманітність форм і кількість заходів в цілому і для окремих груп населення, відвідуваність та інші. Тому на семінарі також було наголошено, щоб керівники сільських закладів культури не забували подавати тижневі та місячні плани роботи.

Окрім цього, детально було надано інформацію про нововведення щодо відкриття лікарняних. А також в рамках семінару відбувся практикум з методично-практичної допомоги по вокально-хоровому жанру в Монастирищенському центрі культури та дозвілля.

Розглянули й інші хвилюючі питання галузі, щоб злагоджено приступити до роботи та продовжувати розвивати культуру на Монастирищині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора