Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Активні парки – локації здорової України»

Дата: 08.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

Сьогодні, 8 жовтня, в центральному парку міста, у межах програми Президента України «Здорова Україна» та соціального проекту «Активні парки – локації здорової України», заступник міського голови Зоряна Заворотна спільно з головою Уманської райдержадміністрації Ігорем Миклащуком відкрили спортивний майданчик. До заходу долучилися начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана, завідувач сектору молоді та спорту Олександр Каплун і спортивна молодь громади.

Під час урочистого відкриття на присутніх чекала ранкова руханка від учнів ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей. Ерудит», показові виступи від вихованців секції Таекван-до ІТФ України (тренер Сергій Фордунь) і вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи та наочна демонстрація правил користування QR-кодами.

Від імені міського голови Олександра Тищенка учасники показових виступів отримали поживні подарунки.

Активний парк має шість необхідних елементів інфраструктури: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки та зону (вільний простір) для створення координаційної лінії. Завітавши на локацію, кожен зможе відсканувати код за допомогою телефону, обрати комплекс вправ залежно від рівня підготовки, які спрямовані на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість і виконувати обраний варіант з віртуальним тренером. Проєкт дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

Приходьте до локації Здорової країни – тренуйтеся та будьте здоровими!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора