Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найстаршу жительку громади привітали зі 105-річчям

Дата: 10.10.2021 20:00
Кількість переглядів: 202

Фото без опису

Сьогодні жительці с. Тарнава Юрченко Олені Порфирівні виповнилося 105 років. Зі словами привітань, квітами, подарунками до ювілярки завітали міський голова Олександр Тищенко, голова організації ветеранів війни та праці Василь Мамалига та помічник міського голови в с. Тарнава Діана Видаєва. Гості привітали найстаршу жительку громади зі 105 – тим днем народження та побажали сили і наснаги для подальших життєвих років. Теплі, щирі слова вітань та найкращі побажання висловив Олександр Михайлович зазначивши, що життєвий шлях Олени Порфирівни є прикладом мужності та незламності для молодого покоління.

Також за дорученням міського голови Олександра Тищенка довгожительці привезли дрова, щоб вона могла гідно в теплі та комфорті перезимувати.

Олена Порфирівна народилася в с. Аврамівка, але так склалося життя, що з мамою їй довелося переїхати в Тарнаву, де з юних років живе і дотепер.

На долю жінки випало чимало життєвих випробувань: голодомори, війна, відновлення країни з руїн. Все життя жінка віддала тяжкій праці на землі, уже з 10 років сапала в колгоспі буряки.

Від першого шлюбу народила двох синів - Петра (1939 р.н.) та Миколу (1941 р.н.), від другого – доньку Любов (1947 р.н.). Ювілярка дочекалася 9 внуків, 10 правнуків та 6 праправнуків.

Попри свій поважний вік, бабуся має хороший зір, але проблеми зі слухом. Ще літом сама пересувалася по будинку та у дворі, але останнім часом здоров’я трохи почало підводити, тож впоратися з усіма справами Олені Юрченко допомагає онук Василь, який живе поряд.

Щира, непідкупна посмішка дає зрозуміти, що Олена Порфирівна хороша та добра людина, а секрет її довголіття в безмежній любові до життя та людей.

Дорога імениннице, ви прожили гідне життя і всім показуєте приклад честі, щедрості, щирості, цілеспрямованості та витримки. Тож бажаємо Вам хороших спогадів з посмішкою, безнапасних днів з любов'ю і радістю, спокою душі з гармонією і втіхою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора