Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 11.10.2021 11:00
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

Сьогодні, 11 жовтня, міський голова Олександр Тищенко провів чергову апаратну нараду з керівниками управлінь і служб міської ради, відділів апарату виконавчого комітету міської ради.

На початку наради Олександр Михайлович виконав приємну місію та привітав з професійним святом – Днем юриста, яке відзначалося 8 жовтня – начальника юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Людмилу Мамалигу. Після чого приступив до обговорення важливих питань з життєдіяльності громади.

Під час апаратної наради було проаналізовано проведену роботу за минулий тиждень та обговорено основні питання на поточний тиждень.

Зокрема, відзначено, що ситуація з коронавірусом на Монастирищині ускладнюється – з кожним днем більшає кількість захворівших та госпіталізованих, частішають летальні випадки. Натомість все менше людей звертаються на вакцинацію, щоб захистити себе та рідних. Хоча лікарі наголошують, що єдиним дієвим способом зупинення розповсюдження вірусу COVID-19 є вакцинація та нагадують, що вакцини є в достатній кількості.

Олександр Михайлович наголосив на суворому дотримані норм карантину у всіх структурних підрозділах міської ради.

Окрім цього, детально обговорили початок опалювального сезону в житловому фонді, закладах освіти, культури та медичних установ громади, надходження до бюджету, ремонт дороги, інвентаризацію земельних та водних об’єктів тощо.

Також на нараді було розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.

За підсумками наради посадовцям та керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора