Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася зустріч директора КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмили Редванської з працівниками поштового відділення «Укрпошти» та Територіального центру соціального обслуговування

Дата: 11.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 551

Фото без опису

Під час зустрічі Людмила Петрівна в форматі діалогу розповіла присутнім чому важливо робити щеплення від COVID-19 саме cоціальним працівникам і працівникам пошти та як говорити із людьми похилого віку про вакцинацію.

Зокрема лікар звернула увагу на те, що в умовах пандемії важливо захистити себе та рідних від COVID-19 і важкого його перебігу. Враховуючи те, що соцпрацівники та листоноші працюють з людьми літнього віку, які є однією з груп ризику тяжкого перебігу COVID-19, їм обов’язково варто вакцинуватися, щоб по-перше, зменшити ймовірність зараження стареньких, по-друге, захиститися самому і по-третє, показати на власному прикладі, що щеплення робити необхідно, адже це єдиний спосіб захиститися.

Також на зустрічі обговорювалися й інші питання, які хвилювали присутніх. За результатами проведеної бесіди, кожен зробив для себе відповідні висновки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора