Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безстрашні і нескорені

Дата: 13.10.2021 11:00
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

14 жовтня відзначається дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм та незламність національного духу оборонців і визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.

До Дня захисника та захисниці України, Дня Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня створення УПА працівниками Монастирищенської публічної бібліотеки проведено ряд заходів. У фоє книгозбірні організована виставка-досьє «З глибин сторіч козацький клич», де зібрано книги, що ілюструють історичний шлях формування українського війська, розповідають про визначних історичних осіб, які в різні роки присвятили своє життя захисту рідної землі, а також видання про сучасних героїв України, які відстоюють незалежність на сході нашої країни. Для здобувачів освіти 11-А класу ліцею «Ерудит» проведена патріотична година «Скажи «спасибі» всім, хто край свій боронить», на якій бібліотекар познайомила молодь з визначним діячами минулого та героїчними постатями сучасності, презентувала книги від Українського інституту книги про АТО та ООС. Юнаки та дівчата дізнались про події на Донбасі, про подвиг наших захисників, віддали шану землякам-монастирищанам, які поклали своє життя за незалежність та територіальний суверенітет України.

Користуючись нагодою, хочемо запросити всіх на Чемпіонат Монастирищенської громади з шахів, який відбудеться в читальній залі книгозбірні о 10 годині 15 жовтня, який також приурочений цьому святу.

В цей день ми вітаємо наших захисників та захисниць, представників українського козацтва з святом! Бажаємо вам міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття та сили, душевного спокою та покровительства Пресвятої Богородиці в усіх справах та починаннях! Миру та злагоди нашій країні, благополуччя та добробуту кожній родині!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора