Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася нарада з помічниками міського голови в селах

Дата: 13.10.2021 16:10
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

Сьогодні міський голова Олександр Тищенко провів чергову нараду з помічниками міського голови в селах, щоб обговорити нагальні питання та підбити підсумки проробленої роботи з часу їх призначення.

За час своєї роботи, з 1 квітня 2021 року, помічники міського голови в селах добре потрудилися. Зокрема, в усіх населених пунктах громади постійно тривають роботи з благоустрою та санітарної очистки територій; майже усі населені пункти цього року організували та провели День села; долучаються помічники та підтримують на селі заклади освіти, культури та медицини; розпочато роботу з відновлення системи вуличного освітлення та ремонту найскладніших ділянок доріг; налагоджують співпрацю з місцевими фермерами та сільгоспвиробниками тощо.

Звертаючись до своїх помічників, Олександр Михайлович відзначив, що вони цілком відповідають за усе, що відбувається у ввірених їм населених пунктах та не мають права зменшити заданий темп роботи. «Ми не можемо зупинятися на досягнутому й маємо показати високі результати нашої роботи. Йдемо тільки вперед і поступово вирішуємо проблеми, що виникають. Є питання – звертайтеся до усіх структурних підрозділів міської ради за допомогою. Адже разом ми маємо працювати злагоджено, як годинниковий механізм, і тільки тоді будуть позитивні результати», – відзначив Олександр Тищенко.

Також йшлося про ситуацію із захворюванням на коронавірусну хворобу та вакцинацію населення, як один із дієвих способів захиститися від важкого недугу.

Окрім цього, було обговорено про надходження до бюджету, підготовку всіх непрацюючих об’єкті комунального майна до зимового періоду, очистку системи відведення води, утеплення водогонів, очищення доріг від снігу в зимовий період, виявлення сімей зі складними життєвими обставинами та насиллям в сім’ї, інвентаризацію водних та земельних об’єктів, самозахват землі, виділення земельних ділянок учасникам АТО/ООС, відновлення роботи первинних ветеранських організацій та багато іншого.

В ході зустрічі помічники отримали відповіді на питання, що їх цікавили.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора