Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували загиблих захисників

Дата: 14.10.2021 15:00
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

У величне свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та День захисників та захисниць України на Монастирищині вшанували пам’ять загиблих захисників України, які віддали своє життя за мир та спокій, незалежність рідної країни.

Міський голова Олександр Тищенко, його заступники, працівники структурних підрозділів міської ради, учасники АТО/ООС, громадськість та рідні загиблих Героїв поклали квіти до пам’ятних знаків та долучилися до поминальної панахиди за полеглими захисниками України на території Свято-Миколаєво-Преображенського Собору.

«Сьогодні згадуємо кожного захисника України, який віддав життя за незалежність Батьківщини. Із захопленням і вдячністю вшановуємо подвиг справжніх Героїв. Вони живі, доки живуть у наших спогадах та серцях. Пам’ятаємо!», - сказав під час заходу міський голова Олександр Тищенко.

Учасники зустрічі вшанували загиблих хвилиною мовчання та разом помолилися про них.

Також Олександр Михайлович поклав червоні гвоздики на могили полеглих Героїв та поспілкувався з батьками і рідними загиблих воїнів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора