Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБЕРЕЖНО ШАХРАЇ!!!

Дата: 20.10.2021 14:14
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

На Монастирищині від імені міського голови телефонують шахраї!

Монастирищенська міська рада, у зв’язку з надходженням інформації від громадян щодо телефонних дзвінків зі зверненнями невстановлених осіб від імені міського голови з пропозиціями придбати власність громадян, а насправді з корисливою метою – заволодіння грошовими коштами шляхом обману та зловживання, офіційно ПОВІДОМЛЯЄ, що такі дзвінки здійснюються шахраями, які не мають жодного відношення до керівництва Монастирищенської міської ради.

Аферисти діють таким чином: телефонують особам, котрі продають житлові будинки та представляються міським головою і повідомляють, що міська влада планує придбати житло, лише необхідно перерахувати певну суму на оформлення документів.

Дорога громадо! Будьте обережними та перевіряйте інформацію!

ПОВІДОМЛЯЄМО вам, що ні міський голова Олександр Тищенко, ні його команда не вчиняють таких дій!

Такі діяння носять склад злочину, за який відповідно до норм ч.1 ст.190 Кримінального Кодексу України передбачена кримінальна відповідальність.

Такі дзвінки є провокацією з боку осіб, які у шахрайський спосіб намагаються отримати гроші, дискредитуючи міську владу.

З метою запобігання діяльності шахраїв та упередження умисних дій невстановлених осіб, які мають корисливий мотив, просимо громадян, яким надійшли такі дзвінки, або стало відомо про осіб, які їх здійснюють, повідомляти Монастирищенський сектор поліції або зателефонувати за номером «102».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора