Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Впорядкували територію кладовища...

Дата: 20.10.2021 16:52
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Кладовище – це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. І ми повинні шанувати та дбати про місце їх останнього спочинку. Та на жаль є доволі багато могил закинутих, зарослих, якими ніхто не опікується. А там поховані люди, які колись жили у цьому місті, будували його, захищали від ворогів.

Одним із таких занедбаних місць є єврейське кладовище, що в селі Аврамівка, яке протягом багатьох років заростало бурянами та чагарниками. Та сьогодні підсобні робітники, під керівництвом помічника міського голови в селах Аврамівка та Летичівка Андрія Бойка розпочали, впорядковувати територію кладовища. Чоловіки викошують траву, вирубують хащавину, зрізають сухі дерева та прибирають територію від гілля та сміття. Робітники сумлінно виконують свою роботу, тож невдовзі кладовище матиме охайний вигляд і до кожної могилки можна буде вільно підійти.

Ми не повинні забувати дорогу до цих місць, де спочивають наші близькі та рідні. Маємо підтримувати кладовища у належному стані для того, щоб могили померлих не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто там похований.

Звертаємося до мешканців Монастирищенської територіальної громади з проханням підтримувати чистоту та порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, а сміття відносити до спеціально відведених місць.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора