Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку села Летичівка привітали з Днем народження

Дата: 26.10.2021 17:09
Кількість переглядів: 205

Фото без опису

Сьогодні, 26 жовтня, свій славний 94 День народження відзначає жителька с. Летичівка – Надія Федорівна Михайлюк!

З найкращими побажаннями міцного здоров’я та підтримки рідних і близьких до іменинниці завітала діловод с. Летитчівка Раїса Кузьменко. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Раїса Кузьменко вручила квіти та грошовий подарунок і подякувала довгожительці за багаторічну працю, активну життєву позицію, побажала душевного спокою, гарного настрою, довгих і щасливих років життя.

Надія Федорівна народилася 26 жовтня 1927 року. На її долю випало багато випробувань: голодомор, Друга світова війна, післявоєнні роки, але це не зламало її сильний дух. Була заміжньою, разом з чоловіком виростили двох дітей: сина та доньку. Весь свій працездатний вік пропрацювала в колгоспі телятницею.

У свої 94 Надія Михайлюк веде активний спосіб життя, вона бадьора та позитивна. Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, вона зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Фото без опису

Щиро бажаємо Надії Федорівні та всій її родині відмінного здоров’я, безмежного щастя та безхмарного неба. Нехай подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а всі труднощі залишаться позаду в історії, яку вона змогла гідно прожити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора