Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи з нагоди 77-ї річниці вигнання з України нацистських окупантів

Дата: 28.10.2021 15:51
Кількість переглядів: 233

 

Сьогодні, 28 жовтня, у 77-му річницю вигнання з України нацистських окупантів міський голова Олександр Тищенко спільно зі своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради, депутатами міської ради та громадськістю вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні та поклали квіти до підніжжя Меморіалу Слави та Могили невідомого солдата.

 Також у всіх населених пунктах громади відбулися урочисті покладання та вшанування пам’яті полеглих борців за волю і незалежність у роки війни.

 Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацизму. Висловлюємо слова глибокої вдячності та шани всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, солдатським вдовам і дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

 У серці кожного з нас живе пам'ять про неоціненний внесок монастирищан у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора