Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи з нагоди 77-ї річниці вигнання з України нацистських окупантів

Дата: 28.10.2021 15:51
Кількість переглядів: 243

 Фото без опису

Сьогодні, 28 жовтня, у 77-му річницю вигнання з України нацистських окупантів міський голова Олександр Тищенко спільно зі своїми заступниками, керівниками структурних підрозділів міської ради, депутатами міської ради та громадськістю вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні та поклали квіти до підніжжя Меморіалу Слави та Могили невідомого солдата.

Фото без опису

Фото без опису

 Також у всіх населених пунктах громади відбулися урочисті покладання та вшанування пам’яті полеглих борців за волю і незалежність у роки війни.

Фото без опису

 Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацизму. Висловлюємо слова глибокої вдячності та шани всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, тим, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, солдатським вдовам і дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Фото без опису

 У серці кожного з нас живе пам'ять про неоціненний внесок монастирищан у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора