Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги споживачів централізованого водопостачання та централізованого водовідведення!

Дата: 29.10.2021 10:00
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

     ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР ПРИЄДНАННЯ З 29.10.2021 РОКУ

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» №2189-VIII зі змінами та доповненнями, в редакції від 01.05.2021 року, підстава Закон №1060-ІХ від 03.12.2020 року, комунальним підприємством «Монастирищенське виробниче управління житлово-комунального господарства» оприлюднено Публічний Договір з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та цент ралізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкової системи), який розроблений відповідно до Типового договору затвердженого Постановою КМУ № 690 від 05.07.2019 року.

     Цей Договір укладається шляхом надання повної й безумовної згоди (акцепту) Споживача на укладення Договору в повному обсязі, без підпису письмового примірника Договору сторонами.

     Споживач підтверджує факт ознайомлення та згоди з усіма умовами цього Договору в повному обсязі шляхом акцептування.

     Будь-яка з наступних дій вважається акцептом (прийняттям) цього договору публічної оферти:

– факт отримання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення;

– оплата послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

     Укладаючи цей Договір Споживач автоматично погоджується з повним та безумовним прийняттям положень цього Договору та всіх додатків, які є невід’ємними частинами Договору.

     Якщо Споживач не згодний з умовами Договору він письмово надсилає не пізніше 30 днів з моменту його оприлюднення в друкованому засобі масової інформації та на офіційному сайті Монастирищенської міської ради https://monastyrysche-gromada.gov.ua/, Виконавцю акт розбіжностей до Договору на адресу: 19101, Черкаська обл., м.Монастирище, вул. Санаторна, 7 та за телефоном 2-60-26, 068-94-10-128.

     За згодою Сторін цей Договір може бути укладений в письмовій формі у двох оригінальних примірниках, по одному для кожної із Сторін.

     ТЕРМІНИ І ВИЗНАЧЕННЯ: «Договір публічної оферти» – публічний договір приєднання з 29.10.2021 року, зразок якого опубліковано в друкованому засобі масової інформації, на офіційному сайті Монастирищенської міської ради https://monastyrysche-gromada.gov.ua  та набирає чинності після 30 днів з моменту його оприлюднення.

Типовий договір з індивідуальним споживачем

Перелік багатоквартирних будинків


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора