Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій території населених пунктів

Дата: 29.10.2021 15:00
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми благоустрою території населених пунктів – наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо!

Так у селі Княжа Криниця, за ініціативи помічника міського голови Михайла Підопригори та активу села було зроблено чимало, задля облагородження населеного пункту. Зокрема встановлено відреставрований паркан навколо Обеліску, викладено тротуарну плитку та створено клумби біля автобусної зупинки, встановлено красиву дерев’яну арку поблизу знаку «Я люблю Княжу Криницю» та зроблено ряд інших робіт з благоустрою. Також, незабаром, навколо автобусної зупинки з’явиться красивий кований паркан, а поблизу Будинку культури – затишна зона відпочинку з фонтаном.

Тож в жителів Княжі Криниці, ще багато амбітних планів, адже вони люблять своє село і прагнуть, щоб воно процвітало, а їм було комфортно та затишно в ньому мешкати.

Висловлюємо вдячність Богдану Мисіву та всім тим, хто незважаючи ні на що, відкладають свої особисті справи та допомагають в облагороджуванні громади. Спільними зусиллями ми можемо зробити багато приємних і корисних справ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора