Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку Сатанівки привітали з Днем народження!

Дата: 01.11.2021 10:12
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Вчора, 31 жовтня, Зінаїда Михайлівна Липов’як святкувала свій 91-й День народження. На іменини до довгожительки завітали голова ветеранської організації с. Сатанівка Ніна Пруненко та соціальний працівник Терцентру Таїсія Гілічук. Від імені міського голови Олександра Тищенка, гості щиро привітали довгожительку зі святом, побажали їй міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручили квіти й грошовий подарунок.

Зінаїда Михайлівна народилася 31 жовтня 1930 року в селі Тарнава. Вона, як і всі, хто народився в той час, пізнала всю гіркоту голодомору на смак, стала світком Другої світової війни та приймала участь у відбудові країни. Опісля закінчення школи, вийшла заміж і разом з чоловіком переїхала до села Сатанівка. Весь свій трудовий вік пропрацювала в заготконторі. Та навіть вийшовши на пенсію не полишила свою роботу, тому ще три роки будучи на заслуженому відпочинку працювала.

Зінаїда Липов’як є шанованою в селі людиною та має чимало державних відзнак і нагород. Усе своє життя несе теплоту та любов до людей, праці та родини. До її думки завжди прислухаються, вона ніколи не відмовить у допомозі. Навіть нині, у свої 91, бабуся веде активний спосіб життя, не звертаючи уваги на свій поважний вік, хоча їй і ніколи звертати. Адже вона намагається підтримати всіх, хто цього потребує. Так, нещодавно, її сусідка занедужала, то Зінаїда Михайлівна, допомагала поратися по господарству. І це попри те, що в старенької зламана рука, а ще вона доглядає свою доньку з інвалідністю та має власне господарство.

Наша іменинниця – це історія нашої громади! ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб. Адже попри все, що їй довилося пережити, вона зберегла чистоту своєї душі, промінчики радості в очах і віру вкраще.

Приймаючи привітання, Зінаїда Михайлівна щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.Сердечно вітаємо Зінаїду Липов’як з Днем народженням і бажаємо їй міцного здоров’я та безмежного щастя. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора