Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся пленум ветеранської організації

Дата: 01.11.2021 16:10
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

Сьогодні, 1 листопада, у залі засідань міської ради відбувся пленум Монастирищенської міської організації ветеранів.

Під час зібрання присутні заслухали доповідь голови організації Василя Мамалиги про роботу міської організації ветеранів. Василь Михайлович коротко окреслив головні соціальні проблеми, з якими доводиться стикатися ветеранам та розказав про співпрацю з органами місцевого самоврядування.

Від імені міського голови Олександра Тищенка до присутніх в залі звернулася секретар міської ради Наталія Шамрай. Наталя Степанівна, звертаючись до учасників заходу, наголосила та тому, що міська влада під керівництвом Олександра Тищенка завжди приділяла увагу вирішенню проблем ветеранів. Турбота про ветеранів війни та праці, учасників бойових дій є одним із важливих завдань у роботі керівництва громади й нині. Саме тому і надалі громадські організації ветеранів, в тому числі і афганців, і чорнобильців, і учасників АТО/ООС будуть отримувати підтримку з боку органів місцевого самоврядування.

На пленумі також були обговорені питання пенсійного забезпечення, соціального захисту, а також зміни, які відбуваються у галузі охорони здоров’я тощо.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора