Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація на Монастирищині

Дата: 02.11.2021 17:33
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

?Епідеміологічна карта України змінюється кожного дня. Зі збільшенням кількості хворих на коронавірус все більше областей «червоніють», що вносить зміни й у життя українців. ????Зокрема, почали діяти нові правила перевезення в транспорті, за якими обов’язковою умовою проїзду є наявність сертифікату про вакцинацію, негативний ПЛР-тест (термін дії 72 години) або тест на антиген.

????Такі нововведення викликали ажіотаж в пунктах вакцинації???? – по країні люди масово ринули в центри вакцинації, щоб отримати рятівний укол????. Побільшало охочих щепитися й в Монастирищенській громаді.

????За інформацією КНП «Монастирищенський ЦПМСД» за сьогодні, 2 листопада, було вакциновано 3??1??9?? осіб.

Фото без опису

????Вакцинацію проводили в Цибулівській амбулаторії ЗПСМ, ????амбулаторії ЗПСМ м. Монастирище та с. Нове Місто, ????в аптеці «Матері та дитини» та ????у міському відділенні «Укрпошти».

Мобільна бригада ????працювала в селах Леськове та Матвіїха.

?Кампанія з вакцинації триває, тож негайте даремно час – імунізуйтесь. Нині усі вакцини є в наявності у достатній кількості – і CoronaVac, і Pfizer, і AstraZeneca.

????Бригати із вакцинації працюють в ????Цибулівській амбулаторії ЗПСМ, ????амбулаторії ЗПСМ м. Монастирище та с. Нове Місто. Для зручності мобільна бригада вакцинує усіх охочих в ????аптеці «Матері та дитини» з 13:00 до 15:00 год., ????у відділенні «Укрпошти» з 10:00 до 11:00 год.

Фото без опису

?За графіком мобільна бригада з вакцинації працює у селах громади. Завтра, наприклад, можна буде вакцинуватися???? в селах Хейлове та Панський Міст.

Можна й попередньо записатися на вакцинацію проти COVID-19 за номером 0??6??8??-2??5??6??-1??6??-6??1??.

?Не втрачайте дорогоцінний час – вакцинуйтеся. ????Вакцини від COVID-19 уже показали свою ефективність і довели, що це якісні, дієві медичні препарати, які рятують життя??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора