Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники соціальної сфери приймали вітання

Дата: 05.11.2021 12:30
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери – люди, справою яких є віддана, невтомна праця на благо людей! Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

Сьогодні напередодні свята міський голова Олександр Тищенко привітав і відзначив грамотами колективи та найкращих представників галузі соціального захисту Монастирищенської територіальної громади.

«Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Тож, у святковий день хочеться сказати спасибі кожному працівнику соціальної сфери за щоденну нелегку працю. Нехай заслужена повага від людей надає вам сили, нехай множаться ваші добрі вчинки, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу. Здоров’я вам, щастя і благополуччя!», – сказав Олександр Михайлович, звертаючись до присутніх в залі.

Музичні вітання представникам найблагороднішої професії дарували Аліна Гедзун на Анатолій Мельник.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора