Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку з села Тарнава привітали з Днем народження!

Дата: 08.11.2021 13:00
Кількість переглядів: 261

Сьогодні, 8 листопада, святкує свій 92 рік народження жителька с.Тарнава Зінаїда Тодорівна Гнида. З нагоди поважної дати до оселі довгожительки завітали помічник міського голови Діана Видаєта та діловод Людмила Волковінська, які від імені міського голови Олександра Тищенка привітали іменинницю зі святом.

Народилась Зінаїда Тодорівна в селянській сім’ї, мужньо пережила багато трагічних подій, які випали на її долю: голодомор, Друга світова війна, важкий повоєнний період.

Після закінчення школи Зінаїда Гнида все життя працювала в колгоспі на різних роботах. Здебільшого трудилася ланковою, жнивувала та вигружала зерно на току.

Разом із чоловіком народили та виростили двох доньок та сина. Має іменинниця уже п’ять онуків та п’ять правнуків.

Односельчани люблять, поважають і шанують Зінаїду Тодорівну. Пишаються нею і рідні та захоплюються її оптимізмом. Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, бабуся зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя та віру в людей.

Поважній довгожительці громади зичимо міцного здоров’я, душевного спокою, любові та поваги від рідних і близьких, радості від кожного прийдешнього дня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора