Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено зустріч працівників відділу активної підтримки безробітних із представниками РЦКД

Дата: 12.11.2021 12:29
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Робота Монастирищенської служби зайнятості не обмежується лише наданням послуг мешканцям громади в приміщенні служби зайнятості. Монастирищенська РФ постійно намагається організовувати цей процес так, щоб зробити його сучасним, максимально доступним та наближеним до мешканців ОТГ.

Відтак, днями було проведено зустріч працівників відділу активної підтримки безробітних із директором Монастирищенського центру культури та дозвілля Демчук Мариною Василівною та методистом Говрас Валентиною Іванівною, оскільки ЦКД є не лише джерелом культурного та мистецького життя міста, але й осередком громадського та освітнього процесів. Багатофункціональний простір центру дає можливість для розвитку клубів за інтересами, пошуку нових ідей та роботи над проектами соціальної дії.

Саме цей простір дає можливості до співпраці, де СЗ може бути залучена до проведення інформаційно-консультаційної роботи, реалізації питань молодіжної політики та гендерної рівності, організації та проведенні соціальних заходів для різних цільових категорій осіб, що сприяють роздумам про своє місце на ринку праці, усвідомленню необхідності планування трудової діяльності і кар’єри, набуття нових навичок і корисного досвіду. На завершення зустрічі було визначено подальші шляхи співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора