Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 15.11.2021 11:00
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

15 листопада 2021 року міський голова Олександр Тищенко провів апаратну нараду з керівниками управлінь та служб міської ради, відділів апарату виконавчого комітету міської ради. 

На нараді було підбито підсумки тижня, що минув, та окреслено напрямки роботи на поточний період.

Про епідемічну ситуацію в громаді щодо захворюваності на гострі респіраторні захворювання та COVID-19 та про надання медичної допомоги хворим на COVID-19 та з підозрою на COVID-19 доповіла головний лікар комунального підприємства « Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Редванська.

Людмила Петрівна зауважила, що хвороба швидко поширюється через нехтування протиепідемічними вимогами  і безпідставну відмову від вакцинації. Через стрімке збільшення кількості хворих на COVID-19, Черкащина минулого тижня перейшла до «червоної» зони епідемічної небезпеки. Відповідно до правил адаптивного карантину, в «червоній» зоні заборонена робота кафе, ресторанів, кінотеатрів, ТРЦ, ринків; дозволена робота продуктових магазинів, аптек, АЗС, пошти та банків. Разом з тим, за умови стовідсоткової вакцинації співробітників та відвідувачів бізнес має право працювати.

Також на нараді було розглянуто ряд інших важливих питань життєдіяльності громади та окреслено завдання, які потребують вирішення найближчим часом.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора