Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з Днем народження колишнього директора Цибулівського цукрового заводу

Дата: 16.11.2021 16:37
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Сьогодні, 16 листопада, діловод смт Цибулів Людмила Кобзар привітала зі славним 91 Днем народження почесного громадянина селища Цибулів, колишнього багаторічного директора Цибулівського цукрового заводу Валентина Даниловича Драмарецького.

Валентин Данилович 26 років пропрацював директором Цибулівського цукрового заводу. Саме він дав старт розвитку та процвітання заводу. Як керівник – був вимогливим, але справедливим і добросовісним. За час його керівництва в селищі були побудовані два багатоквартирні будинки, Будинок культури та зроблено реконструкцію заводу. Валентина Драмарецького неодноразово нагороджували медалями, грамотами та оредом Трудового Червоного Прапора. А в 2002 році рішенням виконкому Цибулівської селищної ради Валентину Даниловичу присвоєно звання «Почесний громадянин селища».

Тож сьогодні, в цей святковий день, Людмила Кобзар вітаючи іменинника, від імені міського голови Олександра Тищенка, вручила Валентину Драмарецькому квіти, грошовий подарунок і побажала йому благополуччя, домашнього затишку, міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених щасливими подіями, на радість рідним і близьким.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора