Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожителя з Зюбрихи привітали з Днем народження!

Дата: 17.11.2021 17:08
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Сьогодні, 17 листопада, свій 91-ий День народження відзначає знаний та поважний житель села Зюбриха – Микола Феодосійович Манжула.

У цей святковий день зі щирими побажаннями до нього на гостину завітав помічник міського голови в с. Зюбриха Роман Музика.

Роман Степанович, від імені міського голови Олександра Тищенка, щиро віншував довгожителя квітами та грошовим подарунком і побажав йому міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя.

Микола Феодосійович – вольовий, мудрий, активний. Все своє життя він пропрацював в колгоспі трактористом і різноробочим. Разом з дружиною виховали двох доньок. У своїх 91 рік веде активний спосіб життя та, навіть, їздить на велосипеді до сусіднього села.

Щиро вітаємо іменинника зі святом, бажаємо здоров’я, благополуччя та процвітання. І нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора