Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олександр Тищенко привітав аграріїв з професійним святом!

Дата: 19.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 373

Фото без опису

Щорічно у третю неділю листопада ми відзначаємо День працівників сільського господарства. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв, яке традиційно підсумовує клопітку працю господарів ланів і ферм, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями та турботами про врожай. Це – свято справжніх трудівників і дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

Сьогодні, 19 листопада, напередодні свята, в урочистій атмосфері приймали вітання керівники та працівники сільськогосподарських підприємств Монастирищини. За гарною традицією присутніх в залі частували запашним короваєм з цьогорічного врожаю.

Міський голова Олександр Тищенко вітаючи аграріїв з професійним святом, сказав: – «Ми низько вклоняємося перед вами за вашу працю, за те, що в нас є хліб на столі і коло столу все є, за те, що ви піклуєтеся про розвиток громади, своїх населених пунктів. Тому найперше бажаю вам і вашим родинам, колективам міцного-міцного здоров’я, достатку, благополуччя, миру та спокою в нашій державі. А вам – рясних дощів, щедрих врожаїв і найкращих врожаїв у ваших коморах. Зі святом вас».

З вітальним словам до присутніх в залі, також звернувся голова Спілки сільгосптоваровиробників Монастирищини Микола Трохимчук, який подякував всім трудівникам за їх працю та висловив слова вдячності громаді за підтримку.

За вагомий особистий внесок у галузі сільського господарства та з нагоди професійного свята голову ФГ «Гора 2006» Павла Гору та голову СФГ «Обрій» Михайла Возного було відзначено Почесними грамотами Черкаської обласної ради та Подяками Монастирищенської міської територіальної громади.

Почесними грамотами Уманської районної ради нагородили керівника СФГ «Матвіївське» Наталію Горбатюк, керівника та засновника СФГ «Наталі» Миколу Борейка, керівника та засновника ФГ «Мрія» Миколу Браславського.

А Подяками Монастирищенської міської територіальної громади відзначили: голову ФГ «МузиченкоАгро» Володимира Музиченка, голову СФГ «Світоч» Олександра Музиченка, директора «ТОВ «Агровет Атлантик Груп» Богдана Шевчука, голову ФГ «Золота ягода» Бориса Кукуніна, засновника СФГ «Матвіївське» Василя Горбатюка, голову ФГ «Вікторія» Юрія Шатайла, голову ФГ «Степівське» Миколу Трохимчука, засновника ФГ «Ядвіга» Миколу Орендарчука, засновника ТОВ «Діджітал Агро Дісіжн» Олега Ярового, голову ФГ «СІ-ДІ» Руслана Білозіра, голову ФГ «Мир» Миколу Драча, керівника та засновника ПП «Лювайс» Людмилу Шевчук і Василя Сніцара, засновника СФГ «Нова Україна» Ігоря Куролапа, засновника ФГ «Лани України» Олега Навроцького, засновника ФГ «Ладіс» Андрія Крохмаля, голову правління Благодійного фонду «Агрейн» Петра Сметану, а також трудові колективи ФГ «Ладіс», ТОВ «ЛАТАГРОІНВЕСТ», Агрофірми «Хлібороб», ТОВ «Агровіт», ТОВ «Поділля Агропродукт», ІП «АГРО-ВІЛЬД Україна».

Віншували на святі й ветеранів галузі, заслужених працівників сільського господарства краю – Федора Вараницю, Петра Орендарчука, Леоніда Козяра, Віктора Бирка та Андрія Крохмаля, їм як почесним гостям були вручені короваї.

У привітання сільгосптоваровиробників, наче у вишиванці, вкраплювались яскраві сценічні номери аматорів і працівників центру культури та дозвілля і солістки БДЮТ Ілони Видаєвої. Вони наочно демонстрували глибоку повагу і вдячність аграріям Монастирищини за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди, все роблять для того, аби щедро родила рідна земля.

Загалом урочисте відзначення працівників сільського господарства продемонструвало єдність великої Монастирищенської родини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора