Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку смт Цибулів привітали з Днем народження!

Дата: 22.11.2021 17:34
Кількість переглядів: 151

Вчора, 21 листопада, жителька смт Цибулів Валентина Профирівна Лісовенко відзначила свій 91 День народження.

З нагоди свята, до оселі шанованої довгожительки завітала діловод смт Цибулів Людмила Кобзар. Від імені міського голови Олександра Тищенка, Людмила Іванівна, привітала іменинницю, вручила їй грошовий подарунок і висловила слова вдячності за трудову діяльність, побажала міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Валентина Лісовенко весь свій трудовий вік пропрацювала бухгалтером в КСП «Пам'ять Леніна». Нажаль рано овдовіла. Виховала самотужки трьох доньок і попри життєві труднощі – допомогла їм отримати вищу освіту. Нині у неї є 6 внуків і 5 правнуків.

У свої 91 рік, Валентина Профирівна, ще порається по господарству. Вона завжди привітна, у гарному самопочутті, зі світлою пам’яттю і чудовим почуттям гумору. Її люблять, поважають і шанують односельчани. Адже попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, іменинниця зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Щиро зичимо Валентині Профирівні міцного здоров’я, душевного спокою, любові та поваги від рідних і близьких, радості від кожного прийдешнього дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора