Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація магазину «Beauty_Shop_Monte»: Без манікюру і жінка – не жінка!

Дата: 26.11.2021 14:00
Кількість переглядів: 178

Гарний манікюр для кожної представниці прекрасної статі – це своєрідний beauty-ритуал, який просто не можна ігнорувати. Красиві і доглянуті нігті, руки завжди притягують до себе захоплені погляди.  Вони завжди на виду, тому повинні виглядати бездоганно. Сьогодні представниці прекрасної статі можуть виконати манікюр в салоні або поекспериментувати вдома. І саме єдиний в м. Монастирище магазин «Beauty_Shop_Monte», може запропонувати своїм клієнтам професійні інструменти та обладнання для проведення манікюру та педикюру, різноманітні гель-лаки, гелі для нарощення нігтів, акрил-гелі;  засоби для епіляції; товари по догляду за волоссям та тілом за доступними цінами. Власником магазину є молода підприємиця Андрієвська Марина. Щоб детально ознайомитися з напрямом діяльності Марини Монастирищенською РФ Черкаського ОЦЗ 25 листопада поточного року було ініційовано захід для зареєстрованих безробітних у магазин «Beauty_Shop_Monte» з  метою презентації роботодавця.

В ході зустрічі Марина розповіла присутнім про шлях, який їй довелось пройти, щоб стати власницею магазину та успішним підприємцем. Також роботодавець розповіла учасникам заходу про умови праці, характер та режим роботи, розмір заробітної плати, додаткові заохочення та соціальні гарантії. Марина наголосила про можливість стажування для безробітних з подальшим працевлаштуванням.

Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і пізнавального заходу.

В заході взяло участь 10 безробітних, що перебувають на обліку в Монастирищенській районній філії, роботодавець Марина Андрієвська, начальник відділу Олена Гусєва та провідні фахівці - Леся Міллер, Алла Вівчар.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора