Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено спільну нараду щодо запобігання насильства в сім’ї

Дата: 29.11.2021 14:43
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

В рамках проведення  щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходить  з 25 листопада до 10 грудня включно, заступником міського голови Зоряною Заворотньою 29 листопада 2021 року проведено  спільну нараду з керівниками структурних підрозділів громади та  сектору поліцейської діяльності №1  ВП №1 Уманського РУП ГУНП в області. Головною темою наради було питання щодо запобігання насильства в сім’ї.

Ст. дільничний офіцер поліції Домачук М.В. проінформував про стан  правопорушень в сімейному середовищі на території громади  та види правової допомоги жертвам домашнього насильства.

На нараді розглянуті питання щодо координації спільних дій, оперативності та взаємоінформування про випадки насильства в сім’ї, проведення профілактичних, інформаційно-просвітницьких заходів щодо попередження насильства в сім`ї. Також обговорили проблемні питання у здійсненні роботи з сім`ями, де вчиняється насильство, особливо над дітьми. До служби у справах дітей виконавчого комітету міськради протягом 2021 року надійшло 3 підтверджених повідомлення про  вчинення насильства в сімях відносно дітей.

Важливим кроком у попередженні насильства в сім’ї можна вважати відкриття  в громаді кімнати підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства, яке заплановано на найближчий час.

Підсумовуючи, члени наради наголосили, що тільки за чіткої та злагодженої співпраці всіх відповідних служб, відділів та управлінь, можливе досягнення  результатів у протидії домашньому насильству.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора